Lediga tjänster

Administratör

 

Vi söker en administratör/planerare som på Scanunit kommer få en viktig roll i företaget. Positionen innebär att tillsammans med medarbetare säkerställa att verksamheten fungerar som den ska. Det dagligt arbete kommer huvudsakligen bestå av att kommunicera med medarbetare för att genom hela verksamhetsprocessen vara delaktig.

Vi söker dig som är mycket driven, engagerad och serviceinriktad. Du kommer ha en avgörande roll att kvalitetssäkra det dagliga arbetet.

Vi ser att du har erfarenhet av att tidigare avbetat som administratör/planerare eller likande. Det viktiga för oss är att hitta rätt person med rätt inställning att arbeta i ett serviceföretag.

Vi förväntar oss av dig att du är mycket strukturerad och kan planera. Hög social kompetens är ett krav för bra relationer till våra kunder, leverantörer och medarbetare.

Scanunit är inne i en förnyelsefas där vi riktar vårt fokus på förbättra och höja nivån på allt vi utför.

Under 30 år har Scanunit genomfört olika typer av projekt inom den marina industrin där vi utför allt från att svetsa sprickor till att inspektera LSA utrustning. Under de senast åren har vår tekniska avdelning inriktat sig på olika typer av komplexa GRE installationer (t.ex. skrubber).

Vi kan erbjuda ett intressant arbete i en dynamisk industri där du som administratör kommer att bidra att verksamheten fungerar. I Sverige har vi kontor i Göteborg och Helsingborg där du blir placerad på vårt huvudkontor i Helsingborg.

Kontakta Kristian Berg för ytterligare information.

Mejl: Kristian.berg@Scanunit.se

Mobil: 0708889800

Kristian Berg, VD